viernes, 12 de noviembre de 2021

TALLER DE CASTELLÀ: TRES PERSONAJES HISTÓRICOS.

 

Bon dia famílies i alumnat.

Avui toca presentar el taller de llengua castellana de la comunitat de grans que fem els dimarts i els dijous, i que s’anomena “Tres personajes históricos”.  

Un objectiu del taller, és què a mesura que van realitzant-lo han de descobrir quan i perquè s’han conegut i la relació que hi ha entre tots tres: Sofia Casanova, León Trotsky i Frida Kahlo.

Un altre objectiu és treballar la llengua castellana com a tal; la lectura, la comprensió oral i escrita i l’expressió escrita. Per tal de poder fer això, farem lectures biogràfiques (Sofia i Frida) i d’informació d'uns fets reals i
històrics (Sofia i Trotsky). També mirarem vídeos on ens donen més informació biogràfica (Trotsky i Frida). Escoltarem una cançó sobre dos dels personatges (Trotsky i Frida) i observarem unes pàgines de Google què ens transmet coneixements sobre obres d’art i sobre frases mítiques de Frida Kahlo. Un cop feta la primera part, passarem a fer un parell de lectures curtes i de comprensions lectores sobre més informació de Frida.

Ja per acabar aquest taller i donar un aire més artístic, treballarem l’últim objectiu, què és pintar amb aquarel·les una imatge d’un quadre autobiogràfic de l’artista mexicana Frida Kahlo.

Bona feina!





No hay comentarios:

Publicar un comentario