martes, 9 de noviembre de 2021

Sortida 4t al Parc de Collserola.

L'alumnat de 4t, el dia 5 de novembre ha fet una sortida al parc de Collserola.



Després de fer un viatge tranquil en autobús vam arribar a l'aparcament del Pantà de Vallvidrera. Allà ens vam trobar amb la Míriam, la monitora que ens va acompanyar durant tot el dia, i ens va explicar què faríem.

Un cop vam esmorzar i vam anar als lavabos, vam agafar camí per endinsar-nos dins del Parc de Collserola. Per iniciar, vam pujar un munt d'escales fins arribar a una esplanada on la Míriam ens va donar uns dossiers que ens ajudarien a identificar la vegetació i la fauna típica del bosc mediterrani.

Poc a poc, vam anar avançant i veient totes les característiques d'aquest parc, un bosc predominat pel pi blanc i les alzines, però on també vam poder identificar alzines sureres, roures, etc. A més, vam treballar quins arbustos envoltaven la zona. Al nostre dossier teníem imatges de diverses plantes i havíem d'anar identificant-les. 

A la vegada, vam anar treballant la fauna que hi havia: vam escoltar ocells, vam trobar rastres de diferents animals, etc., tot i que estàvem a l'espera de trobar algun porc senglar.

En el recorregut vam poder veure les característiques i diferències d'un entorn de muntanya amb un de ribera, ja que després vam fer un petit recorregut per una vegetació de ribera.

Al finalitzar la nostra passejada de 3 quilòmetres, vam tornar al lloc de sortida on vam dinar i jugar.

Just a l'hora de marxar, per sorpresa per a nosaltres, van aparèixer uns quants porcs senglars pel nostre voltant buscant menjar.

En resum, ens ho vam passar molt bé!!!!

Fotos sortida.



No hay comentarios:

Publicar un comentario