jueves, 24 de octubre de 2024

Tallers

TALLERS

Ens complau informar-vos que ja hem iniciat una nova edició dels nostres tallers, una iniciativa que busca fomentar la creativitat, la col·laboració i l'aprenentatge entre els nostres alumnes. En aquesta ocasió, hem elaborat un programa que permetrà a nens i nenes de tercer a sisè de primària barrejar-se i treballar junts en un ambient dinàmic i estimulant.

Els alumnes tindran l'oportunitat de participar en vuit tallers diferents, cada un enfocat en àrees diverses que estimularan les seves habilitats i interessos. Alguns dels tallers inclouen robòtica, laboratori, matemàtiques, anglès, i cada taller estarà dissenyat per ser tant educatiu com entretingut.

Els tallers es duran a terme durant la tarda de dimecres, durant dues setmanes i estem segurs que aquesta experiència enriquidora contribuirà a reforçar els vincles entre els alumnes de diferents cursos, fomentant un ambient de companyonia i aprenentatge conjunt.

Us animem a parlar amb els vostres fills i filles sobre aquesta nova aventura que els espera i a mostrar-los el vostre suport. Estem convençuts que els tallers seran una gran oportunitat per explorar nous interessos i desenvolupar noves habilitats.







o


No hay comentarios:

Publicar un comentario