miércoles, 16 de noviembre de 2022

GRUPS INTERACTIUS A LA COMUNITAT DE GRANS

 

A la comunitat de grans ja hem començat  els grups interactius! Com molt bé sabeu, els grups d'interactius són sessions on treballem amb l'alumnat agrupat en 4 grups i dos docents a l'aula.  Cada grup està en una taula i realitzant una tasca diferent. 






D'aquestes activitats, dues són autònomes i les altres dues són dirigides, cadascuna per un dels docents que està a l'aula. Aquesta manera d'organitzar l'aula millora l'adquisició dels aprenentatges,  ja que permet una intervenció molt més personalitzada en cadascuna de les activitats dirigides. A més, fomenta el treball en grup i la convivència entre els infants a l'aula. 






                Una vegada s'inicia el temps de cada interactiu, els infants estan 20 minuts amb el seu                         primer interactiu. Passat aquest temps canvien al següent, així fins a passar pels 4                             interactius que formen cada bloc. 



Els interactius dirigits busquen aprofundir en aspectes curriculars que requereixen d'un treball més intensiu i una guia i acompanyament per part del docent,  que ajudi a potenciar els continguts treballats.

Els  interactius autònoms tenen com a eines i recursos  de suport els continguts digitals, manipulatius i de joc. Fomenten l'autonomia i l'aprenentatge basat en la cooperació i el treball en equip. 





         Els interactius es realitzen dues vegades per setmana. Una destinada a l'àmbit matemàtic i                 l'altra al lingüístic.







No hay comentarios:

Publicar un comentario