martes, 20 de octubre de 2020

Contínuem el projecte d'emprenedoria a 6è.

 Benvolgudes famílies,

Ja tornem a estar amb tots vosaltres!!

Com ja sabeu l'any passat durant el curs de 5è, vam començar el projecte d'emprenedoria. En què consistia? Farem una mica de memòria:

Al projecte d'emprenedoria creem una petita cooperativa formada per tots els alumnes de la classe. A partir d'aquí, escollim els càrrecs de president, secretari i tresorer. 

Un cop ho hem escollit decidim el nom de la cooperativa, fem el logo, acordem els estatuts, el capital que haurà d'aportar cada participant de la cooperativa, i fem una proposta dels productes que podem produir. Entre tots decidim quins productes farem i els posarem a la venda. Amb els diners guanyats és fa una petita donació a una organització escollida per tots i la resta de diners es fan servir per fer una activitat tots junts.

Amb tot el problema del confinament, la cosa va estar parada una mica, però ens han donat l'oportunitat de poder finalitzar el projecte durant el primer trimestre.

Com sabeu aquest curs ens han dividit en tres classes, llavors hem hagut de modificar algunes cosetes, per poder mantenir el grup classe sense barrejar-nos amb altres classes. 

Una de les novetats és la creació de tres cooperatives noves, amb els seus nous càrrecs, nom i logo.

A continuació, us presento les nostres cooperatives:





No hay comentarios:

Publicar un comentario